A nevem Earl


Egy nem megszokott témában játszodó sitcom-sorozat. A sitcomok általában nem a lakókocsi-parkban élőkről szólnak. De a Nevem Earl igen. A sztori végtelenül egyszerű. Earl egy romlott ember, iszik, lop, de mindezt vicces módon. Egyszer csak lekapar egy sorsjegyet, amivel nyer 100.000 dollárt. Nagyon örül neki, boldog, egészen öt percig, amikor is elüti egy öreg nő. A kórházban lát egy műsort, ami a karmáról szól. Ekkor elhatározza, hogy megváltoztatja az életét. Összeírja összes rossz cselekedetét, majd a nyereményből (amit újra megtalál valahogy) ezeket próbálja meg helyrehozni. Persze a károsultak nem mindig örülnek Earl Hickey és infantilis öccse, Randy Hickey látványának. Gyakoriak a súlyos sérülések, gázolások, ütések. De Earl eltántoríthatatlan. Ki akarja javítani az összes rossz cselekedetét, ami nem kevés. A sorozat vicces, aranyos, merőben más a világnézete, mint más sorozatoknak. De ez Amerikában nem mindig jó. Ezért lehet, hogy a sztorit négy évad után abbahagyták a sztori közepén.

Earl Hickeyt Jason Lee (Alvin és a mókusok 1-2) játssza. Earl egy rossz-jó ember, aki jó dolgokat akar művelni.  Van egy öccse, Randy Hickey(Ethan Suplee), aki egy kicsit gyermeteg és sok minden vicceset csinál. Earl több baklövést is elkövetett életében, például azt, hogy hozzáment Joy-hoz (Jaime Pressly), a követelődző bombázóhoz, akinek felnevelte két gyerekét is, akik közül az egyik (egy időben mindkettő) nem a gyereke. Joy később elhagyja Earl-t Darnell Turnerért (Eddie Steeples), a tanúvédelmi programban szereplő fickóhoz, akinek eredeti neve Harry Monroe, és a Camdeni Rákbár pincére, ezáltal beceneve Rákos (Crabman). Darnellnek van egy teknőse, Teknős Sidney Úr, a szuper túlélő. És ott van Catalina Aruca (Nadine Velazquez), a mexikói imigráns, a Camdeni Sztriptízbár legjobb táncosa. Catalina és Joy nagyon utálják egymást valamilyen érthetetlen okból.

A sorozat Camdenben játszódik, amiről sok minden kiderül időközben. Él itt egy filmsztár, Tim Stack (Tim Stack), van itt egy lakókocsipark, egy sztriptíz- és egy rákbár, egy motel, egy templom és egy rendőrkapitányság. Valamint Camden volt a Polgárháború harmadik állama, a Közép, amit háromnegyed óra levert Észak és Dél.

A szériát Greg Garcia jegyzi, neki hála nyert a sorozat több Emmy-t is.

Ti szeretitek ezt a sorozatot? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: