Justin Bieber


Cikkem napjaink legvitatottabb hírességéről, úgynevezett celebjéről, Justin Bieberről fog szólni. A srác valaki szerint egy isten, valaki szerint csak egy hang nélküli kis mondvacsinált sztárocska. Döntsétek el ti is, hogy kinek gondoljátok őt!

A Justin mánia 2007 végétől napjainkig, nagyon sok tinédzsert megfertőzött. Karrierje kezdetén YouTube videókat töltött fel az internetre, amit hamar megkedvelt mindenki. Hatalmas sztárok versengtek ennek a tizenéves tehetségnek a felfedezéséért, s végül a kitüntető mentor címet Usher, a szintén híres énekes kapta meg.

A fiatal sztár első klipjét Usherrel forgatta le, s a videó a One Time címet kapta. A szám megjelenése után három héttel tini rajongóinak köszönhetően számos ranglistán előkelő helyeket ért el, így a Billboard 100-as lista huszadik helyén is ő szerepelt. A 2009 novemberében megjelent My World című lemezét egy évvel később követte a My World 2.0 nevű lemeze is, s ezek mellett négy kislemezzel is rendelkezik a kanadai fiú. Több filmben és sorozatban is szerepelt, legtöbbször önmagát játszotta.

Sokan azt gondolják, hogy a fiúnak semmi tehetsége sincs az énekléshez, nincsen hangja, csúnya és buta is. Ezt szerintem döntsétek el ti, hogy milyennek gondoljátok Justint.

Véleményem szerint nincsen rossz hangja a klipekben, ám a koncert videókat nézegetve elgondolkozom, hogy miért is olyan nagy sztár ő. Táncolni szerintem sokkal jobban tud, mint énekelni, az tény viszont, hogy koncertjei viszonylag színvonalasak, és tudja, hogy hogyan kell szórakoztatni a közönséget.

Sok cikket olvastam a fiúról, az érzelmeim vegyesek vele kapcsolatban. Néha nagyon primitívnek tűnik számomra, talán ő is egy a sok beképzelt sztárocska közül.

Nemsokára rajongók milliói nézhetik meg az életéről szóló 3D-s filmet, a Neves Say Never-t.

Alig várom már…

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: